XO Boats valittu 35th America´s Cupin virallisiksi mediaveneiksi

Vuonna 2009 perustettu yhtiö on kokonaan suomalaisessa omistuksessa. © XO Boats

America’s Cup Event Authority (ACEA), joka vastaa 35. America’s Cupin järjestämisestä Bermudalla 26.5.–27.6.2017, on valinnut XO:n 35. America’s Cupin viralliseksi mediaveneeksi.

ACEA varaa neljä XO 270 Cabin -venettä yksinomaan kansainväliselle medialle, joka saapuu seuraamaan tätä ikonista tapahtumaa, kilpailua kansainvälisen urheilun vanhimmasta palkinnosta. Lisäksi tullaan käyttämään XO DFNDR:iä rataoperaatioihin ja XO 360:ta sekä XO Cruiseria ACEAn VIP -kuljetuksiin. 35. America’s Cup järjestetään Bermudan Great Sound-lahdella vuonna 2017, ja tapahtuman valmistelut ovat täydessä käynnissä.

“Meille on kunnia saada tilaisuus tehdä yhteistyötä America’s Cupin ja ACEAn kanssa kilpapurjehduksen isoimmalla näyttämöllä”, sanoi Dan Colliander, XO Boatsin toimitusjohtaja. “Kilpailu kansainvälisen urheilun vanhimmasta palkinnosta on ikoninen, vastustamaton ja innovatiivinen, paljolti samanlainen kuin veneidemme omistajien kokemus ajaessaan XO-veneellä.”

Dan Barnett, America’s Cupin liiketoimintajohtaja, lisäsi: “Olemme hyvin innoissamme voidessamme ilmoittaa kumppanuudesta XO Boatsin kanssa, yhtiön, jolla tulee olemaan suuri merkitys 35. America’s Cupissa.”

“America’s Cup on ylpeä maineestaan jatkuvasti innovatiivisena ja uraauurtavana toimijana maailmanluokan suunnittelussa, ja me tunnemme, että nämä arvot ovat läheisiä myös XO:lle, jonka veneet ilmentävät niitä selvästi. Uskomme, että kansainvälinen media, joka tulee seuraamaan tapahtumia touko-kesäkuussa 2017, ihastuu näiden alusten muotoiluun ja suorituskykyyn, jotka tekevät heidän America’s Cup -kokemuksestaan täällä Bermudalla vieläkin ikimuistoisemman.”

www.xoboats.com

AC_XO_vert_stacked

Pro Sail

Lähde: XO Boats Oy:n tiedote

banner-980x400