Venexpo uudistuu – lisää purjehdusta

© 110th Street Productions

Venexpo-tapahtuma Turun Messukeskuksessa tuo isänpäiväviikonloppuun toimintaa ja veneilytunnelmia.

Pohjoismaiden ainoa syksyn sisähallinäyttely, 10.-13.11., tarjoaa mahdollisuuden tehdä venehankinta ensi kesää silmällä pitäen.

Viime syksynä ensimmäisen kerran järjestetty Venexpo osoitti olevansa sekä yritysten että kävijöiden näkökulmasta katsoen oivallinen tapahtuma. Nelipäiväisessä tapahtumassa myytiin veneitä hyvin, ja tarjouksia päästiin tekemään ostajaehdokkaille kiitettävästi. Tätä puhuria alalle toivotaan tänäkin syksynä Venexpon kautta. Venealan yritykset ovat sitoutuneet tapahtumaan kiitettävästi.

Sailor’s Weekend

Venexpon tavoitteena on esitellä uutuusveneitä ja kaikki merkittävimmät venemerkit. Vahva painopiste on moottoriveneissä, mutta tänä vuonna sisältöä on pyritty luomaan myös purjehduksen ystäville:

”Venexpo esittelee tänä syksynä myös Sailor’s Weekendin 12.-13.11. Kokonaisuus sisältää Pro Sail -lehden kokoamaa kiinnostavaa purjehdusaiheista ohjelmaa mm. yksinpurjehdukseen, trimmaukseen ja kilpapurjehdukseen liittyen”, kertoo Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila.

Sailor´s Weekendin yhteistyökumppaneina toimivat: Scandic Hotels, Turun Pursiseura ja Pro Sail.

Puuveneiden esittelyä mukana

Messuyleisön eteen tuodaan myös aitoa tervan tuoksua. Messuhalleissa esitellään mm. perinnevene sekä upeat klassikkopuuveneet. Kävijät pääsevät seuraamaan puuveneiden valmistuksen ja kunnostuksen esittelyä.

Kalastusta tarinoiden muodossa

Kalastuksen ystävät pääsevät Mikko ’Peltsi’ Peltolan matkaan, sillä ohjelmassa on Peltsin kalatarinoita.
Venexpossa nähdään mm. sukellusnäytöksiä ja sukellusta pääsee myös kokeilemaan. Luvassa on myös jännittäviä flyboarding-näytöksiä, joka sisähallissa nähtynä on vaikuttavaa.

Kaikkien messukävijöiden kesken järjestetään arvonta, jonka pääpalkintona on Buster S.

Lisätietoa:
www.venexpo.fi
#venexpo

Pro Sail

Lähde: Turun Messukeskuksen tiedote

banner-980x400