Venexpo -messut Turussa 7.-10. marraskuuta

Turun Venexpo -messuilla mukana mm. Tapio Lehtinen, Kari "Ruffe" Nurmi, Kenneth Thelen ja Joel Harkimo.

Turun Messukeskuksen perinteinen Venexpo tarjoaa neljäksi päiväksi veneilyaiheista tekemistä 7.-10.11. Lisäksi lapsille on tarjolla toiminnallista puuhaa Mini-Pomppulinnamaailmassa viikonlopun ajaksi auditoriossa.

Venexpossa ovat mukana mm. Astrum Vene Oy, Nautical Partners Finland Oy, Targa Center Oy, Nylund’s Boathouse ja Venemaailma Oy. Tapahtumassa myydään uusien veneiden lisäksi myös vaihtoveneitä. Veneiden ja veneilytarvikkeiden lisäksi tapahtumassa on aiheeseen liittyvää ohjelmaa viikonloppuna. Venexpo on pääsymaksuton tapahtuma.

Lauantaina Atlantin ylityksestä kertovat Joel Harkimo ja Kenneth Thelen. Golden Globe Race 2018 – pysähtymättä maailman ympäri aiheesta puhuu kokenut purjehtija Tapio Lehtinen. Sunnuntaina kuullaan Kari ”Ruffe” Nurmen esitys. Meriseikkailija innostaa veneilyyn omaperäisillä hankkeilla ja videoilla.

Tapahtumassa puhutaan mm. veneen turvallisesta ostosta, myynnistä ja rahoituksesta. Ohjeita saa messuilta myös venepressun ja -lämmittimien syyshuollosta sekä veneen talvitelakoinnista. Tietoa löytyy myös käytetyn veneen ostosta haaveileville.

Ohjelma:
www.turunmessukeskus.fi/ohjelma/venexpo/

Avoinna torstaina ja perjantaina kello 13-19 ja lauantaina ja sunnuntaina kello 10-18

Venexpo on pääsymaksuton. Mini-Pomppulinnamaailma 2-17-vuotiailta 5 euroa ja aikuisille maksuton. Avoinna lauantaina ja sunnuntaina.

Pro Sail

Lähde: Turun Messukeskuksen tiedote

banner-980x400