Turun Venexpo avaa ovet tänään klo 13

Veneiden myyntiin haetaan pontta Venexpo-messuilta, jotka järjestetään 10.-13.11. Turun Messukeskuksessa.

Neljän päivän tapahtumassa on mukana yli 100 venettä, noin 40 venemerkkiä ja paljon veneilyaiheista ohjelmaa.
Viime syksynä ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma osoitti myös tehtyjen kyselyjen perusteella, että kauppoja tehtiin myöhäissyksyisillä messuilla:

”Messujen kävijätutkimuksen mukaan 56 %:lla kävijöistä juuri messukäynti vaikutti hankintapäätöksiin. Hankintoja Venexposta teki lähes 90 % messuvieraista”, kertoo Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila.

Merkittävät toimijat mukana

Tapahtuman tuotepainotus on moottoriveneissä. Paikalla ovat suuret toimijat kuten Bella-Veneet Oy, Buster Boats ja Konekesko. Esillä on runsaasti uutuuksia.

Purjehdus tulee puolestaan vahvasti esille Sailor’s Weekend (12.-13.11.) ohjelmassa. Pro Sail -lehden kokoama ohjelma esittelee mm. yksinpurjehdusta (Ari Huusela), purjeiden trimmaus ja materiaalit (Timo Telkola) ja menestyvän kilpapurjehduksen kulmakivet (Vili Kaijansinkko).

Sailor´s Weekend yhteistyössa mukana: Scandic Hotels, Turun Pursiseura ja Pro Sail.

Foilaavat veneet esillä

Messuilla esitellään myös foilaamista ensimmäistä kertaa sisähallimessuilla. ’Leijalautailua’ esittelee Foiling Center Finland. Messuhallin katosta ripustetaan Moth ja esillä on myös Nacra 20 FCS. Lauantaina ja sunnuntaina kuullaan aiheesta myös Samuli Leistin esitys otsikolla ”Foiling – purjehduksen lentävä tulevaisuus”. Lisätietoa: Audi Foiling Center

sailors_wknd_1000x

Veneyrittäjien messusyksy on kiireinen

Kansainvälisiä messutapahtumia riittää, mutta Turun näyttely on arvostusasteikossa varsin korkealla. Asiakkaiden ostopäätöksiin voidaan vastata parhaiten juuri nyt, jolloin uusi vene saadaan halutun varustelun mukaisesti vesille ensi kesäksi. Tapahtuma syyspimeän keskellä tarjoaa samalla piristysruiskeen ja sosiaalisen kohtaamispaikan veneilyn ystäville.

Klassikkopuuveneiden tunnelmaa

Uusiin veneisiin painottuva tapahtuma esittelee tällä kertaa myös klassikkopuuveneitä. Mukana on yksityisiä yrityksiä sekä mm. MYS ry eli mahonkisten puuveneiden yhdistys. Messuilla pyörii erilaisia sukellusnäytöksiä, näyttävä flyboad-näytös sekä lauantaina ja sunnuntaina Mikko Peltsi Peltolan kalastusvinkkejä kertova esitys.

SAILOR`S WEEKEND OHJELMA, HALLI B:

sailors_weekend_2016_short

Venexpo 10.-13.11. Turun Messukeskuksessa

www.venexpo.fi
www.båtexpo.fi

Pro Sail

Lähde: Turun Messukeskuksen tiedote

banner-980x400