Puuveneilijöiden kauden perinteinen avaus MeriViapori lauantaina 18.6.

Kuva vuoden 2015 MeriViapori -tapahtumasta. @ S. Syrjälä

Kaikki puuveneet ovat tervetulleita mukaan puuveneparaatiin, uivaan puuvenenäyttelyyn ja Suomenlinnan vierassatamassa pidettävään iltatilaisuuteen.

Uivassa puuvenenäyttelyssä yleisö voi tutustua erilaisiin puuveneisiin ja osallistua ”Yleisön suosikkivene” -arvontaan.

Päivä alkaa klo 11 Halkolaiturin edustalta lähtevällä Puuveneparaatilla, johon ovat tervetulleita kaiken tyyppiset puuveneet. Paraatiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Paraatin vetää Meripelastusseuran alus, joka on yhteydessä VTS:ään ja takaa turvallisen liikenteen. Reitti kulkee Halkolaiturin edustalta Kauppatorin ja Merisataman kautta Suomenlinnaan.

Paraati päättyy Suomenlinnaan, jonka vierassatamaan muodostuu osallistujista Uiva Puuvenenäyttely alkaen klo 13.

Osallistumismaksu 35 € sisältää paitsi vierassataman tarjoamat palvelut ja venepaikan sähköineen 18–19.6, myös osanottajaviirin sekä illanvieton.

Yleisölle Suomenlinnan uiva puuvenenäyttely on ilmainen! Osallistujista yleisö valitsee ”Yleisön suosikkiveneen”, joka palkitaan iltatilaisuudessa. Kipparskaraati valitsee myös osallistujista Kauneimman Fiskarin. Klo 18 alkaa Ravintola Valimon kokoustilassa iltatilaisuus sisältäen palkintojenjaot, kutsuvierasveneiden esittelyn ja yhteistä ohjelmaa. Illanvieton kruunaa ”Pro Puuvene” -palkinto, joka jaetaan kerran vuodessa merkittävästä puuveneen hyväksi tehdystä työstä.

Ilmoittautumiset: meriviapori(a)gmail.com ja puh. 0400-830990 / Kira Hellström

Tapahtuman järjestää Suomenlahden Puuveneilijät ry. Lisätietoa www.suomenlahdenpuuveneilijat.fi

Pro Sail

Lähde: MeriViaporin tiedote

banner-980x400