Omega toimii virallisena ajanottajana Volvo Ocean Racessa

Volvo Ocean Racen tj. Mark Turner ja Omegan tj. Raynald Aeschlimann.

Arvostettu sveitsiläinen kellovalmistaja Omega ilmoittaa ylpeänä, että tuotemerkki osallistuu Volvo Ocean Race 2017–2018 -purjehduskilpailun järjestelyihin virallisena ajanottajana.

Volvo Ocean Race -purjehduskilpailun reitti on maailman vaativin ja pisin. Kilpailu asettaa kilpailijoiden purjehdustaidot ja inhimillisen sietokyvyn äärirajoille. Tapahtuma kokoaa yhteen maailman rohkeimmat ja huimapäisimmät purjehtijat, jotka ovat valmiit lähtemään maailman valtavimmille ja petollisimmille vesille.

Tarkka ajanotto on erittäin tärkeää kaikkien venekuntien miehistölle. Kilpailua käydään kelloa vastaan ja Omega seuraa matkan etenemistä tarkasti. Sveitsiläinen tuotemerkki on maailman johtava urheilulajien ajanottaja. Omega on toiminut 27 kertaa olympialaisten virallisena ajanottajana vuodesta 1932 alkaen ja suhtautuu innostuksella myös purjehdukseen. Tuotemerkillä on pitkä historia purjehduksessa. Merkittävin esimerkki tästä on Omegan vuonna 1995 alkanut yhteistyö Emirates Team Zealand -venekunnan kanssa sen taistellessa America’s Cup -kisan voitosta.

Omegan toimitusjohtaja Raynald Aeschlimann kommentoi tuotemerkin uutta roolia Volvo Ocean Race -kisan virallisena ajanottajana seuraavasti:

”Me Omegalla olemme erittäin innostuneita uudesta yhteistyöstä, joka on meille etuoikeus. Purjehdus on meille hyvin tuttua, mutta Volvo Ocean Race kuvastaa todella tuotemerkkimme uraauurtavaa asennetta, tutkimushenkeä ja pyrkimystä erinomaiseen tasoon. Tilaisuus on ainutlaatuinen. Odotamme malttamattomina purjehtijoiden tukemista maineikkaiden ajanottoratkaisujemme avulla.”

Omega juhlistaa uutta yhteistyötään Seamaster Planet Ocean 600M “Deep Black” -kellolla, jonka tehostevärinä on punainen. Lisätietoa:
www.omegawatches.com/DeepBlackRed/

Volvo Ocean Race -tapahtuman toimitusjohtaja Mark Turner osallistui yhdessä Aeschlimannin kanssa tiedotustilaisuuteen.

”Olemme hyvin iloisia yhteistyön aloittamisesta Omegan kanssa. Tuotemerkin erinomainen maine tarkkana ja laadukkaana kellovalmistajana on meille tuttu. On kunnia saada heidät mukaan tapahtumaan! Olen varma siitä, että heidän ajanotto- ja purjehduskokemuksestaan on paljon hyötyä kaikille osallistujille”, totesi Turner.

Volvo Ocean Race 2017–2018 -kilpailun lähtö on 22. lokakuuta 2017 Alicantessa Espanjassa. Maali on Haagissa ensi vuoden kesäkuussa. Etappeja on yhteensä 11 ja isäntäsatamia 12. Reitillä, joka on 45 000 meripeninkulman pituinen ja kulkee neljän valtameren halki, pysähdytään Cape Townin, Hong Kongin ja jopa Uuden-Seelannin Aucklandin kaltaisissa kaukaisissa isäntäsatamissa.

Lisätietoja Omegan purjehdukseen liittyvästä historiasta ja kelloista löytyy osoitteesta:
Planet Omega – Ocean

Volvo Ocean Race -kilpailusta lisää kisan www-sivulla:
www.volvooceanrace.com

Pro Sail

Lähde: tiedote

banner-980x400