Ohjelmapaljastuksia Vene 19 Båt -messuilta

Mielenkiintoinen ja monipuolinen ohjelmatarjonta keräsi jo viime vuonna runsaasti yleisöä. © Messukeskus

Purjehdussatama 2019

Venemessut lähestyy ja Messukeskukseen rakennetaan uskomattoman upea veneiden, vesiurheilun ja kalastuksen maailma, joka tarjoaa messulipun hinnalla satoja veneitä, esityksiä, unelmia ja hyviä ostoksia. Messuhalleissa on ikuinen kesä ja parhaiten tunnelmaan pääsee tutustumalla ohjelmaan etukäteen. Venemessuja rakennetaan yhdessä koko toimialan ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osa ohjelmasta on jo julkaistu netissä ja lisää päivittyy joka päivä. Tutustu mm. Purjehdussataman ohjelmiin, valitse suosikkisi ja tule kuulemaan huikeita tarinoita niin lähivesiltä kuin maailman meriltäkin.

KATSO PURJEHDUSSATAMAN OHJELMA TÄSTÄ!

Veneilijän Kamapörssissä tarvikkeet kiertoon

Veneilijän Kamapörssi palvelee jälleen Vene 19 Båt -tapahtuman vieraita. Jos sinulla on vanhoja veneilyvarusteita, joita et enää käytä, kannattaa ne tuoda Kamapörssiin myyntiin. Voit tulla myös itse ostoksille! Sitä ennen kannattaa liittyä Kamapörssin aktiiviseen Facebook-ryhmään.

KAMAPÖRSSI FACEBOOKISSA

Viimeisimmät vinkit Facebookissa

Venemessujen uusimmat kuulumiset ja vinkit näet Facebook-sivullamme. Käy tykkäämässä sivusta ja saat enemmän tietoa messujen tarjonnasta ja ohjelmista.

VENEMESSUT FACEBOOKSIVUILLE

Osta lippusi etukäteen ja säästät

Messuliput kannattaa hankkia ennakkoon ja säästät. Ostaessasi liput viimeistään 7.2. saat ne edullisemmin. Voit myös lahjoittaa euron pääsylipustasi Itämeren suojeluun.

Jos olet mukana veneseurassa, tutustu etuihin ja hanki liput vaikka koko seuralle. Lue lisää veneseurojen lippueduista tästä!

OSTA LIPPUSI

Lisätietoa Vene 19 Båt -tapahtumasta:
www.venemessut.fi

#venemessut

Pro Sail

Lähde: Messukeskus

banner-980x400