Markus Mustelin nimitetty Oceanvolt Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Suomalainen, veneisiin hybridi- ja sähkömoottori järjestelmiä valmistava yritys Oceanvolt Oy on nimittänyt Markus Mustelinin uudeksi toimitusjohtajakseen. Hän aloittaa tehtävässään 6.3.2017 ja seuraa Timo Jaakkolaa, joka on johtanut Oceanvolt Oy:tä viimeiset 4 vuotta.

Markus Mustelinilla on vankka kokemus kasvuyritysten johtamisesta sekä toimimisesta kilpailukykyisessä B2B ympäristössä. Hänen edellinen virkansa oli Edenred Oy:n toimitusjohtajana.

Mustelinilla on myös erinomaiset näytöt kilpapurjehduksen saralla ja hän on kiertänyt 3 kertaa maapallon ympäri Whitbread Round the World (nykyisin Volvo Ocean Race) kilpailussa.

“Olemme onnellisia saadessamme Markuksen osaksi Oceanvoltin tiimiä ajankohtana, jolloin yritys kasvaa nopeasti. Hänen kokemuksensa kasvuyritysten johdossa ja kontaktinsa kilpapurjehduspiireissä ovat erittäin tervetulleita!”

Haluaisin kiittää myös Timo Jaakkolaa ja hänen vahvaa panostustaan yrityksen kasvuun viime vuosina”, sanoo Jan Österman, Oceanvolt Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

“Kiitos Oceanvoltille tästä mahdollisuudesta. Olen aina ollut intohimoinen purjehtija ja tämä tuntuu siltä kuin palaisin kotiin. On myös hienoa olla mukana tekemässä veneilystä päästötöntä ja hiljaista, kuten sen pitäisikin olla”, sanoo Markus Mustelin, Oceanvolt Oy:n tuleva toimitusjohtaja.

Pro Sail

Lähde: Oceanvoltin tiedote 

Oceanvolt Oy
Vuonna 2004 perustettu suomalainen Oceanvolt Oy on yksi maailman johtavista veneiden hybridi- ja sähkömoottori järjestelmiä valmistavista yrityksistä. Oceanvoltin järjestelmiä on asennettu yli 200 veneeseen ympäri maailman, vaihdellen daysailereista 80-jalkaisiin katamaraaneihin. Järjestelmät soveltuvat paitsi päiväpurjehduksiin, mutta myös maapallon ympäri purjehtimiseen vaativissa olosuhteissa. Siitä malliesimerkkinä Conrad Colman Vendee Globe 2016-2017 -yksinpurjehduskilpailussa.
www.oceanvolt.com

banner-980x400