Kohti uusia tuulia

Pro Sailin ensimmäinen numero ilmestyi 17 vuotta sitten vuonna 2004. Vuosien saatossa olemme päässeet aitiopaikalta seuraamaan muun muassa suomalaisten purjehtijoiden maailmanympäripurjehduksia, myötäelämään suomalaisten kilpapurjehtijoiden valmistautumista ja kilpailukokemuksia aina olympialaisia myöten ja kertomaan suomalaisten veneenrakentajien ammattitaidosta.

Olemme omalla pienellä panoksellamme pyrkineet edistämään purjehdusharrastusta ja purjehdusalaa koko Suomessa. Erityisen lähellä sydäntämme on ympäristönsuojelu ja oma sisämeremme Itämeren hyvinvointi. Näistä aiheista olemme kertoneet yhteistyössä John Nurmisen säätiön, Baltic Sea Action Groupin (BSAG) ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa.

PRO SAIL -LEHTEÄ KUSTANTAVAN YHTIÖN TOIMINTA UUDISTUU KOKONAAN KAUDELLA 2021. Yhtiön toiminta on suuntautunut yhä enemmän yrityksen ulkopuolisten lehtien ja sähköisten kanavien mediamyyntiin.

Osaan medioista hoidamme puhtaasti mediamyyntiä, osaan tuotamme puolestaan koko ketjun alusta loppuun: julkaisun suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, visuaalinen ilme, taitto, sisällöntuotanto, kuvahankinnat, paino, rekisterit, postitus, jne.

Viime aikoina uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia on tarjonneet mm. asiakaslehtisegmentti, joissa kokonaisuudet räätälöidään tapauskohtaisesti, kunkin yrityksen tarpeiden mukaisesti. Haluamme jatkossa vapauttaa enemmän aikaa näihin projekteihin voidaksemme tarjota vieläkin parempaa palvelua.

Myös yksittäisille tapahtumajulkaisuille on edelleen kysyntää, mutta näiden osalta etenemme aktiivisemmin vasta pandemian hellittäessä. Tarkemmin tietoa myöhemmin syksyn ja seuraavan talven aikana.

PRO SAILIN OSALTA TÄMÄ NUMERO ON VIIMEINEN NYKYMUODOSSAAN. Tämä toukokuussa ilmestynyt 2/2021-numero on Pro Sailin osalta viimeinen numero nykymuodossaan. Yksittäisiä painettuja erikoisjulkaisuja ja tapahtumaoppaita yhtiö tuottaa jatkossakin, niin venealalle kuin muidenkin aihepiirien ja teemojen alle.

Lehtitilauksien osalta palautamme tilaajille mahdollisen keskeneräisen tilausjakson loppuosuuden. Tätä varten tarvitsemme tilaajan tiedot tilinumeroineen osoitteeseen info(a)promg.fi. Lisätietoa: Mika Lehtinen, mika.lehtinen(a)promg.fi, puh. +358 50 64422.

Iso kiitos kaikille, jotka ovat tavalla taikka toisella vuosien varrella olleet lehden suunnittelussa ja teossa mukana sekä yhteistyökumppaneillemme. Ja erityisen suuri kiitos lukijoillemme!

Veneilyn suosio on huimassa kasvussa. Liikutaan vesillä ja maissa vastuullisesti.

Hyvää ja turvallista kesää 2021!

Pro Sail

banner-980x400