Joululahjavinkit 2018

Hemmottele ystävääsi, asiakastasi tai itseäsi tänä jouluna. Esittelemme tässä osiossa tuotteita ja lahjavinkkejä, joista saat apua joulun lähestyessä!

JOULU- JA LIIKELAHJAVINKIT 2018

1) ANNA LAHJAKSI PELKKÄÄ ILMAA – ITÄMEREN HYVÄKSI
Baltic Sea Action Group tarjoaa mahdollisuuden ”antaa lahjaksi pelkkää ilmaa”. Tänä jouluna voit antaa joululahjaksi Itämerelle paremmat olosuhteet. Ravinteet aiheuttavat rehevöitymistä ja pahimmillaan kuolleita alueita merenpohjaan. Tule apuun ja anna joululahjamuistamisesi Itämeren pelastamiseksi.
www.joululahjaitamerelle.fi

 

2) BOWERS & WILKINS PX-KUULOKKEET
PX vastamelukuulokkeessa on intuitiivinen käyttökokemus ja premium-tason äänenlaatu. PX kuulokkeilla koet enemmän tunnetta ja enemmän yksityiskohtia tavalla, jota et aikaisemmin ole kokenut. Sh. 399 €. Bowers & Wilkins ID Lounge, Uudenmaankatu 4-6, 00120 Helsinki.
www.idlounge.fi

 

3) SPINNAKER SHIRAZ – PURJEHTIJAN VIINI
Australialaisen Spinnaker -punaviinin tuoksu on hillityn hedelmäinen, kevyen yrttinen, paahteinen ja mausteinen. Maku on ryhdikäs ja samettisen pehmeä. Tämän viinin seurassa viihtyvät, pastat, pitsat, sekä voimakkaat juustot. Voit kokeilla sitä myös grilliruoan esim. naudan entrecote, T-Bone Stake kanssa. Alkossa hinta: 8,89€, tuotenumero: 427657
www.alko.fi/tuotteet/427657/Spinnaker-Shiraz-2017

 

4) A&S RAVINTOLAT -LAHJAKORTTI
Kuusi ainutlaatuista ravintolaa Helsingin parhailla paikoilla: Saaga, Saari, Saaristo, Saslik, Savotta ja Savu. Hanki ystävällesi tai asiakkaallesi tyylikäs lahjakortti ainutlaatuisiin ruokailuelämyksiin. Tutustu ravintoloihin ja osta lahjakortti osoitteessa:
www.asravintolat.fi

 

5) KARIKATYYRI
Hauska ja tyylikäs joululahja kenelle tahansa. Aito käsin piirretty ja suomalainen. Anna lahja, jonka kaikki muistavat! Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin osoitteessa:
www.karikatyyrilahja.com

 

6) MATKA KOTINA -KIRJA
Matka kotina -kirja ilmestyi syksyllä 2018. Upea ja ainutlaatuinen kirja kertoo Meretniemen perheen elämästä purjeveneessä. PROSAIL -alennuskoodilla saa kirjan hintaan 29,90 (norm. 34,90)
www.holvi.com/shop/sailforgood/

 

7) GOPRO HERO7 BLACK -ACTIONKAMERA
Uusi GoPro HERO7 Black on toistaiseksi markkinoiden edistyksellisin GoPro-actionkamera. Sh. 459 €. Hyvin varustetut elektroniikkaliikkeet kautta maan.
www.gopro.com

 

8) SUPER YELLOW -PIPO
Superyellow ́n tyylikäs pipo 100 % merinovillasta. Malli: Caribou Merino Wool Beanie. One size, pesu 30° C. Sh. 47,90 €
www.superyellow.fi

 

9 I-CLIP LOMPAKKO
Todella kätevä ja kevyt lompakko, joka sopii hyvin myös housujen etutaskussa pidettäväksi. Lompakko painaa vain 15 grammaa ja siihen mahtuu jopa 12 korttia, seteleitä ja kuitteja. I-Clip lompakot on valmistettu Saksassa. Carbon Fiber malleissa on näyttävä hiilikuitukuvionti. Sh. 39,95 €
www.kiviaika.fi

 

10) PRO SAIL -LAHJATILAUS
Lehden tilaaminen lahjaksi muistetaan pitkään. Tilaa nyt purjehduksen lifestyle-henkisen erikoisaikakauslehden Pro Sailin vuosikerta lahjaksi.
www.prosail.fi

 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019!