Grand Soleil 58 Performance

Grand Soleil 58 Performance tulee olemaan hyvin kaunis vene. Tämä ilmeni asiakkaiden kommenteista heidän päästessä tutustumaan ensimmäisiin veneestä tehtyihin täysikokoisiin malleihin. Tämä toimintatapa alkoi Cantiere del Pardolla jo kauan sitten ja se on taas kerran osoittanut, että ideoiden esittäminen oikeassa koossa on turvallinen tapa, kun puhutaan erinomaisuudesta ja siihen sisällytetyistä yksityiskohdista. Ero syntyy mahdollisuudesta varmistua mitoista, ergonomiasta, sisätiloista sekä toiminnallisuudesta, joka syntyy kilpapurjehtijoiden toimiessa suunnittelijoina.

Aina kyse ei kuitenkaan ole toiminnallisuudesta. Cantiere del Pardon italialainen kosketus ilmenee rakkautena ensisilmäyksellä. Todelliset ihmeet ilmenevät astuttaessa sisälle GS58 malliin. Tunnevaikutus on seikka, joka voi kokonaan ratkaista onko Grand Soleil 58 tutustujalle itselleen oikea vene.

Vuoden 2015 alussa Cantiere del Pardo esitteli edellisen menestysprojektinsa, jonka suunnittelivat maailmankuulu suunnittelutoimisto Nauta Design sekä tunnettu italialainen venesuunnittelija Marco Lostuzzi. Tämä oli uudenlainen matkavene 46LC. Veneen lähtökohdat olivat italialainen suunnittelu, luxus, tunnettu brandi ja 41 vuoden kokemus. Tätä tietä jatkaa luontevasti uusi 58 Performance, joka rakentuu samoille elementeille.

GS58 yhdistää taas Nauta Designin ja Umberto Felcin Cantiere del Pardon tiloihin luomaan taas uuden italialaisen mestarityön, jossa yhdistyvät kauneus ja suorituskyky.

GS58:n suurimmat edut tämän päivän markkinoilla ovat erilaiset sisustusratkaisut.

Tekniset tiedot

Pituus – 17.50 m
Leveys – 5.10 m
Syväys – 2.90 m
Uppouma – 18.9 t

Artikkeli ilmestynyt: Pro Sail 3/2015

banner-980x400