Garminilta uusi MARQ® Collection -mallisto

Juhlistaakseen yrityksen 30-vuotista taivalta Garmin esittelee MARQ Collection -malliston, joka sisältää kellonvalmistusperinteitä kunnioittavia, korkealuokkaisia älykelloja.

Kellot on suunniteltu Garmin -yhtiön ilmailu-, autoilu-, veneily-, ulkoilu- ja urheilulaite­markkinoilla kerää­män pitkän kokemuksen pohjalta. Garmin on jo aiemmin mullistanut multi­sport­kellomark­kinat, ja nyt yhtiö on luonut modernin yhteysominaisuuksilla ja älytoiminnoilla varustetun kellomallis­ton: MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition ja MARQ Athlete. Kellot on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan lentämiseen, kilpa-autoiluun, pur­jeh­­duk­seen, tutkimusmat­kailuun tai urheiluun intohimoisesti suhtautuvien ihmisten tarpeita.

“Viimeisten 30:n vuoden aikana olemme luoneet tuotteita, jotka ovat toimineet innoituksen läh­tee­­nä urheiluun intohimoisesti suhtautuville ihmisille”, kertoo Garmin -yhtiön maailman­laa­juisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel.

“Ja nyt olemme suunnitelleet uuden­laisen äly­kellon. MARQ -malliston kellot ovat viimeiseen yksityiskohtaan saakka harkittuja, yhteys­ominai­suuksilla varustettuja instrumentteja, jotka innoittavat uusiin seikkailuihin.”

MARQ Collection -kelloissa on käytetty huolellisesti valikoituja materiaaleja, jotka on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan laatu- ja suoritusvaatimuksia erittäin vaativissa olosuhteissa. Kellot ilmentävät ulkoisesti käyttäjänsä sisäisiä pyrkimyksiä. Malliston kaikki kellot ovat titaa­nia, joka on kevyt, mutta erittäin kestävä materiaali. Niissä on myös naarmuuntumaton, kupera safiirilasi. Jokai­sen MARQ -kellomallin ilmettä kuvastaa innovatiivinen, korkealaa­tuisista ma­te­riaaleista valmistettu ranneke. Kelloon voi myös halutessaan vaihtaa Garmin QuickFit -vaihto­rannekkeen.

Kelloissa on aina päällä oleva, kirkkaassa auringonpaisteessakin helposti luettava näyttö, suori­tuskykyinen GPS ja edistyksellisiä antureita, kuten rannesykeanturi ja rannepulssioksimetri2, joiden avulla on helppo seurata suoritusta eri lajeissa, kuten juoksu, pyöräily, uinti ja laskettelu. MARQ -kellot on myös varustettu korkealuokkaisilla älytoiminnoilla, joihin kuuluvat musiikkiominaisuudet, Garmin Pay™ lähimaksuominaisuus, älykkäät ilmoitukset ja edistyksellinen aktiivisuudenseuranta1 päivittäiseen käyt­töön. Laitteen akku kestää 12 päivää älykellotilassa, 28 tuntia GPS-tilassa ja jopa 48 tuntia UltraTrac -tilassa.

Jokaisessa MARQ Collection -kellomallissa on omat edistykselliset lajikohtaiset toiminnot, huolellisesti valitut materiaalit ja loppuun asti mietityt yksityiskohdat. Niin muotoilu kuin toiminnotkin on määri­tel­ty käyttötarkoituksen mukaan.

MARQ Captain

Veneilyn harrastajille suunnatussa MARQ Captain -kellossa on käytetty kirkkaita, merellisiä värejä: kellonkehän purjehdusajastin on pinnoitettu syvänsinisellä keramiikalla ja eteläranskalaisella jakarditekniikalla kudotussa nylonrannekkeessa on yhdistetty aivan uudella tavalla kolme sinisen sävyä eläväpintaiseksi kuvioksi. Linjakkaasti laserleikattu ja metallipidikkein varustettu ranneke on suunniteltu kestämään käyttöä ankarissa meriolosuhteissa. MARQ Captain -kello sisältää paljon hyödyllisiä purjehdustoimintoja, kuten virtuaalinen lähtöviiva, ennen lähtöä käytettävissä oleva purjehdusajastin ja luovimisavustin. Kellotaulussa näkyvät kotisataman tuulennopeus, lämpötila ja vuorovesi­tiedot auttavat veneilijää päättämään, milloin vesille kannattaa lähteä.

MARQ -malliston kellot tulevat myyntiin vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä suositus­hintaan 1.600 – 2.650 euroa.

Tutustu valikoimaan:
www.garmin.com

Lisätietoja tuotteista löydät myös osoitteista:
garmin.com/outdoors
garmin.blogs.com
twitter.com/garmin

Pro Sail

banner-980x400