FLIR esittelee Raymarine DockSense Alert -varoitusjärjestelmän

DockSense Alert voidaan asentaa mihin tahansa veneeseen parantamaan tilannetietoisuutta ympäristöstä ja helpottamaan veneen ajamista laituriin varmasti ja turvallisesti.

DockSense Alert tuo älykkään laituriinajoteknologian kaikkien veneilijöiden ulottuville

FLIR Systems julkisti äskettäin Raymarine DockSense™ Alertin. Se on Raymarinen älykkään laituurinajoteknologian uusin täydennys, joka on suunnattu entistä useampiin alustyyppeihin. Alkuvuonna 2019 esitelty Raymarine DockSense on huvivenealan ensimmäinen ratkaisu, joka avustaa laituriinajoa käyttämällä älykästä kohteentunnistusta ja liikkeentunnistusta. Samaan patentoivana olevaan teknologiaan perustuva DockSense Alert voidaan asentaa mihin tahansa veneeseen parantamaan päällikön tilannetietoisuutta ympäristöstä ja helpottamaan veneen ajamista laituriin varmasti ja turvallisesti.

Nykyaikaisten autojen pysäköintiavustimia vastaava DockSense Alert tunnistaa ja näyttää veneen ympärillä olevat esteet ja varoittaa niistä aluksen päällikköä FLIR-konenäkökamerateknologiaa ja videoanalytiikkaa hyödyntämällä. Jokaisen DockSense-kameran tosiaikainen videokuva helpottaa sokeiden pisteiden näkemistä Raymarine Axiom® -näytössä, ja DockSensen älykäs kohteentunnistus auttaa ehkäisemään naarmuja, törmäyksiä ja läheltä piti -tilanteita, jotka voivat olla sekä kalliita että kiusallisia.

DockSense Alert -järjestelmät koostuvat yhdestä viiteen DockSense-stereonäkökamerasta ja keskusyksiköstä, joka on kytketty Raymarine Axiom -näyttöön tai verkkoon. DockSense Alert mittaa täsmällisesti etäisyydet laituriin, paaluihin ja muihin laiturissa oleviin aluksiin. Tosiaikaiset tiedot esitetään Raymarine Axiom -monitoiminäyttöjen kameranäkymässä. Lisäksi järjestelmä varoittaa päällikköä tuulen, virtausten ja potkurivirtojen vaikutuksista visuaalisesti ja äänimerkeillä.

”Veneen ajaminen laituriin voi olla stressaava kokemus kokeneellekin päällikölle”, kertoo Travis Merrill, President of Commercial Business Unit, FLIR.

“DockSense Alert -järjestelmä sekä sen älykkäät varoitukset ja kameranäkymät auttavat poistamaan laituriinajoon liittyvää stressiä ja parantavat päällikön veneenkäsittelytaitoja.”

FLIR esittelee Raymarine DockSense Alert -teknologian tällä viikolla IBEX-messuilla Floridan Tampassa. DockSense Alert -järjestelmien toimitukset Raymarinen venevalmistajakumppaneille aloitetaan vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä. DockSense Alert -järjestelmät edellyttävät Raymarine Axiom -näyttöä, ja niitä on saatavana yhdellä, kolmella ja viidellä kameralla varustettuna.

Lisätietoa:
www.raymarine.com/docksense

Pro Sail

banner-980x400