Espoon Merenkävijöiden Pimeäpurjehdustapahtuma

Kuva: Jouko Markkanen

EMK järjesti keskiviikkoiltana 22.10.2020 junioripurjehtijoille jokavuotisen pimeäpurjehdustapahtuman Haukilahdessa.

Tapahtuman ideana oli valaista veneet ja opiskella purjehdustaitoja pimeässä. Upeasti valaistut optarit, Zoom8 ja E-jollat täyttivät Haukilahden satama-altaan. Purjehtijat suunnistivat valmentajien etukäteen piilottamille rasteille ja isommat veneet kävivät myös sataman ulkopuolella kokeilemassa navakkaa syystuulta. Illan päätteeksi oli tietenkin herkulliset tarjoilut – hotdogeja ja hattaraa. Tapahtuma sai katsojilta positiivista palautetta. Koronan keskellä on vähän tapahtumia, joihin uskaltaa mennä. Ensi vuoden tapahtumasta toivottiin enemmän informaatiota etukäteen.

”Pienen facebook ennakkoilmoituksen aiheuttama yleisöpaljous oli meille yllätys, tällaisia tapahtumia selvästi tarvitaan. Tästä otetaan oppia ensi vuoteen. Meillä Espoon Merenkävijöillä on tavoitteena tehdä kaikki aina paremmin kuin edellisellä kerralla, hauskuutta unohtamatta”, sanoo EMK Junioripäällikkö Jyrki Lehtinen.

”Tässä hieman tihkuisessa pimeässä syysillassa on todella ilahduttavaa nähdä näin korona-aikana hymyileviä lapsia, nuoria ja vanhempia luomassa positiivista valoa pimeään”, yleisöstä kommentoitiin.

www.emk.fi

Pro Sail

banner-980x400