ESITTELYSSÄ: EcoFlow-latauslaitteet

EcoFlow River 600 Pro

Tehokas, monikäyttöinen ja kannettava latausasema tuo lisävirtaa matkailuun ja mökeille

Boston Distribution on tuonut myyntiin akku- ja invertteritekniikan yhdistävän, helposti mukana kulkevan EcoFlow River -latausaseman ja sen kanssa yhteensopivan aurinkopaneelin.

Helposti mukana kulkeva lisävirta on tuttu juttu puhelimille ja urheilukuulokkeille. Isommille laitteille siirrettävä sähkönsyöttö on kuitenkin aikaisemmin tuottanut haasteita, sillä esimerkiksi aggregaatit ovat äänekkäitä ja sopivat vain ulkokäyttöön. Helposti mukana kulkeva latausasema monipuolisine liitäntöineen onkin huippuhyvä valinta esimerkiksi sähköverkon ulkopuolella oleville mökeille sekä monenlaiseen matkailuun. Kätevä latausasema on verraton apu esimerkiksi veneen, asuntovaunun tai teltan kanssa matkaavalle. Tarvittaessa latausasema toimii kätevänä varavirtalähteenä esimerkiksi sähkökatkosten aikana.

EcoFlow -aurinkopaneeleissa kaksi vaihtoehtoa: 110W ja 160W.

EcoFlow River 600 -latausasema

Helposti ladattava akku- ja invertteritekniikan yhdistävä EcoFlow River 600 -latausasema tuo tehokkaan virtalähteen sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Tehokkaan X-Boost-teknologian ansiosta River 600 -latausasema tarjoaa virtaa 600 watin jatkuvalla ja 1 200 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Turvallisella, äänettömällä ja ympäristöystävällisellä latausasemalla voi syöttää sähköä akkukäyttöisesti jopa kymmenelle laitteelle samanaikaisesti.

Laitteessa on kaksi tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi tavallista USB-liitäntää, USB-pikalatausliitäntä, tehokas USB-C-liitäntä, kaksi DC5521-liitäntää ja autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Näillä liitännöillä voi tarjota laadukasta, normaalin verkkovirran kaltaista sähköä kaikenlaisille kodin sähkölaitteille, kuten valaisimille, jääkaapeille, televisioille, tietokoneille, kahvinkeittimille, sähkötyökaluille ja muille USB-liitäntää hyödyntäville pienlaitteille.

Latausaseman 288 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Myös pienlaitteiden omat akut latautuvat helposti useita kertoja täyteen ladatusta latausasemasta. Patentoidulla X-Stream-lataustekniikalla River 600 kykenee lataamaan akkunsa verkkovirralla nollasta 80 prosenttiin tunnissa ja täyteen alle kahdessa tunnissa. Lisäksi latausasema voidaan ladata täyteen 110 watin aurinkopaneeleilla 2-3 tunnissa tai 12/24 voltin autoliitännän kautta kolmessa tunnissa.

Vain viisi kilogrammaa painavaa ja mitoiltaan 28,8 x 18,5 x 19,4 senttimetrin kokoista latausasemaa on helppo kuljettaa vaikkapa auton takaluukussa tai veneessä. Se sopii myös talvikäyttöön, sillä sitä voi käyttää -20 – +60 asteen lämpötiloissa.

EcoFlow-puhelinsovelluksen avulla latausasemaa voi valvoa ja hallita kätevästi langattomasti ja etänä. Näytöltä näkee WiFi-verkossa olevat laitteet. Sen avulla voi seurata niiden sähkönsyöttöä, tarkistaa hiilijalanjäljen tai asettaa vaikkapa tunnelmavalon päälle.

River 600 -sarjan latausasemasta on saatavana myös MAX-versio (EcoFlow River 600 MAX), jossa on pohjaan kiinnitettävän lisäakun ansiosta kaksinkertainen käytettävissä oleva akkukapasiteetti (yhteensä 576 wattituntia). MAX-lisäakun voi hankkia jälkikäteen myös erikseen.

EcoFlow Delta 1300 -latausasemasta saat tuoteperheen maksimitehot irti.

EcoFlow Delta 1300 – entistä enemmän tehoa

Äärimmäiseen varavirtakäyttöön on tarjolla aiemmin julkaistu EcoFlow Delta 1300 -latausasema, josta riittää virtaa peräti 1 260 wattitunnin verran. Se tarjoaa virtaa 1 800 watin jatkuvalla ja peräti 3 300 watin hetkellisellä sähkösyötöllä. Sen ansiosta onnistuu jopa isompien sähkölaitteiden lataaminen tai virransyöttö. Näitä voivat olla esimerkiksi sähkögrilli, erilaiset sähkötyökoneet, pölynimuri, jääkaappi, televisio tai vaikkapa sähkökitara.

Aurinkopaneelilla lisäenergiaa helposti ja ekologisesti

EcoFlow-aurinkopaneelilla latausasemien lataaminen on ekologista ja onnistuu lähes missä tahansa. Kokoon taittuva 110 watin aurinkopaneeli on säänkestävä ja kevytrakenteinen. Varusteineen 110 watin aurinkopaneeli painaa vain kuusi kilogrammaa. Käyttö on helppoa niin maassa, veneessä kuin vaikkapa auton katollakin. Aurinkopaneelista löytyy myös tehokkaampi 160 watin versio.

EcoFlow River 600, lisävarusteena MAX-lisäakku

Jälleenmyyjät ja tuotteiden hinnat

EcoFlow River 600- ja EcoFlow River 600 MAX -latausasemat tulivat myyntiin 379 ja 599 euron suositushinnoin. EcoFlow River 600 MAX -lisäakun suositushinta 249 euroa. EcoFlow Delta 1300 -latausasema on saatavana 1 399 euron suositushintaan. 110 watin EcoFlow-aurinkopaneelin suositushinta 399 euroa.

EcoFlow-tuotteiden jälleenmyyjinä mm.

Fotonordic fotonordic.fi
Kärkkäinen karkkainen.com
Multitronic multitronic.fi

Pro Sail

Lähde: tiedote

banner-980x400