Entistä helpompaa venevuokrausta

Buster Magnum

Varaus onnistuu tänä päivänä hyvin lyhyelläkin varoitusajalla ja vaivattomasti

Yksi oiva esimerkki on Buster Rent, joka toimii Helsingissä ja Turun alueella. Yrityksen missio on tuoda autovuokrauksen helppous venevuokraukseen.

Valikoimissa on 3 eri Busterin venemallia: X, Magnum ja Cabin. Vuokraan sisältyy kaikki veneilyyn tarvittavat varusteet ja mukaan voi ottaa vaikka koko perheen, sillä pelastusliivejä on tarjolla joka koossa, vauvasta vaariin. Asiakas voi tankata itse. Vaihtoehtoisesti polttoaine veloitetaan asiakkaalta jälkikäteen. Tarvittavat vakuutukset on myös hoidettu Buster Rentin toimesta, veneen vuokraajan tarvitsee vain saapua paikalle.

Veneet ovat helppokäyttöisiä ja niissä kaikissa on nykyaikaiset Buster Q-navigointilaitteet, eksyminen on siis mahdotonta. Auttavat veneilytaidot riittävät veneen ajamiseen.

Valikoimista löytyy veneitä erilaisiin tarpeisiin. Muun muassa 70 hv -moottorilla varustettu Buster X, joka on rekisteröity kuudelle henkilölle. Hytillinen Buster Cabin on taas loistava valinta suojaa kaipaaville. Se sopii mainiosti vaikkapa syksyisille kalaretkille ja siinä pystyy yöpymään kaksi henkilöä.

Varaukset tehdään puhelimitse tai netissä. Helsingissä vuokrauspiste sijaitsee Liuskasaaressa. Lisäksi vuokrauspisteet: Turku (vierasvenesatama) ja Raisio (Hahdenniemi).

Veneen vuokra-aika on 24 tuntia ja siitä ylöspäin. Pidemmille ajanjaksoille voi kysyä myös tarjousta.

Lisätietoa:
vuokraa.buster.fi

Pro Sail

banner-980x400