D-marinille Nautor’s Swan Authorized Service Centre

Nautor ́s Swan ja D-marin Oy Ab ovat solmineet Nautor’s Swan Authorized Service Centre- sopimuksen. Nautor’s Swan Authorized Service Centre takaa Swan-purjeveneiden omistajille veneiden korjaukset ja entisöinnit alkuperäisten laatuvaatimusten ja suunnitelmien mukaisesti.

D-marin tarjoaa palvelut 19.10.2017 lähtien.

D-Marin on toiminut yli 30-vuotta Taalintehtaalla tarjoten veneiden kunnostusta ja entisöintiä, isompia maalaustöitä, moottorihuoltoja ja talvisäilytystä. Yhteistyö Nautorin kanssa alkoi jo 1990-luvun loppupuolella. Nautor’s Swan Authorized Service Centren eteen on tehty määrätietoisesti töitä monta vuotta.

”Valtuutuksen saaminen on edellyttänyt meiltä koulutusta ja useiden vuosien ajan näyttöjä työmme laadusta”, kertoo D-Marin Oy Ab:n Jan Sjösten.

D-marin on saanut tunnustusta useiden Swan -veneiden entisöinti-, kunnostus- ja korjausprojektien laadusta etenkin pitkäaikaisilta asiakkaailtaan.

”Positiivinen palaute motivoi ja kannustaa tekemään hyvää työtä myös jatkossa. Tavoitteena on palvella kaikkia Itämerellä liikkuvia Swan -veneiden omistajia keskeiseltä paikalta Saaristomerellä”, kertoo Sjösten.

Talvikaudella 2016-2017 kunnostettavana oli kolme Swan 45, yksi Swan 48 ja yksi Swan 36. Talvella 2017-2018 tehdään sekä pienempiä että isompia kunnostuksia, korjauksia, runkomaalauksia ja päivityksiä kahdeksaan Swan -veneeseen.

Lisätietoja:
Nautor ́s Swan Authorized Service Centre
www.d-marin.fi

Pro Sail

banner-980x400