Baltic Yachts on vahvistanut johtoaan

Pink Gin. © Baltic Yachts

Baltic Yachtsin hallitus on ilmoittanut tänään, että Jurate Keblyte on nimitetty CFOO:ksi yhtiön pitkäaikaisen CEO:n Henry Hawkinsin rinnalle.

Johtajanimitys astuu voimaan välittömästi ja se on seurausta toimitusjohtaja Sam Stenbergin irtisanoutumisesta yhteisymmärryksessä yhtiön kanssa.

Ottobock Holding ja professori Hans Georg Näder jatkavat Baltic Yachtsin kehittämistä yhtä sitoutuneesti kuin aiemminkin. Professori Näderin näkemys yhtiön tulevaisuudesta on vahva.

Baltic Yachtsin liikevaihto on arviolta 35 miljoonaa euroa vuonna 2018. Yhtiössä ollaan innoissaan kaikista uusista ja käynnissä olevista rakennusprojekteista. Baltic Yachts jatkaa työtään yhtenä maailman eturivin veneveistämöistä, joka toimittaa tilaustyönä suunniteltuja, huippuunsa suorituskykyisiä ja palkittuja jahteja.

Henry Hawkins ja Jurate Keblyte. © Baltic Yachts

”Baltic Yachts astuu uuteen kehitysvaiheeseen hyvin vahvassa markkina-asemassa. Sillä on vakiintunut ja vankka asema edistyksellisten komposiittirakenteisten jahtien kehittäjänä ja rakentajana. Odotamme innolla yhdessä Jurate Keblyten kanssa, että pääsemme toteuttamaan yhtiön strategiaa ja viemään monia mielenkiintoisia suunnitelmia käytäntöön”, CEO Henry Hawkins sanoo.

Lisätietoa:
www.balticyachts.fi

Pro Sail

Lähde: Baltic Yachtsin tiedote

banner-980x400