Aquastore Cyclops Marinen Suomen ja Baltian edustajaksi

Cyclops Marine on huippupurjehtijoiden ja Cambridgen yliopiston huippututkijoiden 2018 perustama yritys. Cyclops Marine valmistaa markkinoiden pienimpiä, vahvimpia ja tarkimpia rikimittareita.

Smarttune-sarjan anturit sijoitetaan kiinteään takilaan vanttiruuvien tilalle, ja Smartlink-sarja on erilaisiin köysi- ja taljaratkaisuihin tarkoitettu anturi. Molempien toimitukseen kuuluvat tarvittavat paristot sekä Bluetooth-lähetin, jonka avulla tieto siirtyy suoraan matkapuhelimen näytölle. Lisäksi on saatavilla yhtiön oma reititin, joka ottaa vastaan ja muuntaa informaation navigointilaitteiden näytöille sopivaan muotoon.

Vuonna 2002 avattu aquastore.fi oli Suomen ensimmäinen venetarvikkeiden verkkokauppa. Yhtiö teki 10 vuotta myöhemmin strategisen päätöksen luopua verkkokaupastaan ja keskittyä purjeveneiden (Jeanneau, Grand Soleil, Franck Roy) maahantuontiin. Nyt tehdyn sopimuksen myötä Aquastore palaa myös verkkokauppaliiketoimintaan. Aquastore myy tuotteita sekä tukkureille että suoraan kuluttajille.

”CyclopsMarine on iloinen voidessaan aloittaa Aquastoren kanssa yhteistyön. Aquastore toimii yhtiön tuotteiden (SmartTune, SmarLink ja Load Pin) maahantuojana sekä teknisenä tukena. Sekä kilpa- että matkapurjehduksen markkinat Suomessa tunteva Aquastore on meille luonteva kumppani”, sanoo Cyclops Marinen myynti- ja markkinointijohtaja Tom Pickles.

”Olemme ylpeitä, että Cyclops Marine valitsi Aquastoren edustamaan huipputuotteitaan. Yhteistyön myötä palaamme juurillemme kuluttajaverkkokauppaan ja tukkuriyhteistyöhön. Urheilullisten Grand Soleil ja Jeanneau-purjeveneiden maahantuojana Cyclops Marinen tuotteet sopivat valikoimaamme parhaalla mahdollisella tavalla”, Aquastoren toimitusjohtaja Erkki Kaurinkoski toteaa.

Lisätietoa www.aquastore.fi ja www.cyclopsmarine.com sekä uudesta verkkokaupasta osoitteessa aquastore.mycashflow.fi/

Pro Sail

Lähde: tiedote

banner-980x400